2021.02.21
Hamar Veronika

Boccia kihívás 2021

Tisztelt Tagszervezeteink!

A járványhelyzet új kihívások elé állított bennünket, de ez sem tántorít el minket, attól, hogy versenyeket szervezzünk, még ha nem is a megszokott formában. Bár személyesen még nem gyűlhetünk össze arra gondoltunk, hogy egy új kihívásra hívunk benneteket, mégpedig az online térben! 

Fogadjátok sok szeretettel Pavlics Tamás elnökünk köszöntőjét!

Kedves boccia sportolók, segítők és barátok!

A koronavírus miatt már majdnem egy éve nem tudunk egymással találkozni az edzéseken, a versenyeken. Fontosnak tartjuk, hogy ne veszítsük el egymással a kapcsolatot, ezért játékos formában szeretnénk a motivációját mindenkinek megerősíteni annak érdekében, hogyha – remélhetőleg minél hamarabb – ismét tudunk találkozni, akkor lelkesen folytassátok versenyzői, sportolói életutatokat! Vegyetek részt a Magyar Para Sport Napján induló és első körben március közepéig tartó online kihívásokban, melyet az MPBSZ a PTE Egészségtudományi Kar hallgatóinak segítségével állított össze. Jó játékot!

Elsőként egy otthon is elvégezhető labdás feladatot készítettünk el a játékosok számára (a labdás játékról bővebben a mellékelt pdf fájlban olvashattok), az elvégzett feladatról képeket, videókat, valamint írásbeli rövid beszámolót is várunk, amiket megosztunk majd facebook, instagram felületeinken is! A legjobbakat a szövetség ajándékokkal díjazza!
Másodsorban pedig azoknak a sportolóknak és segítőknek, akiknek esetleg nem tudnak, labdás feladatot végezni van lehetőség totók beküldésére, amit szintén díjazni fogunk (természetesen a totókat a labdás feladatot elvégzőknek is be lehet majd küldeni.)
A szövetség munkáját a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karának sport- és rekreációszervező levelezős, másodéves hallgatói segítik.  
A felhívást facebook-on képként csatolva találjátok! bármi kérdés, probléma merül, fel keressetek bizalommal!

A totók linkje:
1. Boccia Magyarországon totó 
2. Parasport itthon és külföldön totó

FRISS INFORMÁCIÓKÉRT KÖVESSÉTEK A FACEBOOK, INSTAGRAM OLDALAINKAT!

Share this with others:

Támogatóink